Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.12.2010 19:43 - България да се чете БЪГлария !
Автор: bug Категория: Политика   
Прочетен: 789 Коментари: 0 Гласове:
3



Във връзка със зачестилите БЪГове на властта в България предлагам за по-лесно идентифициране името й да се замени с БЪГлария. Така дори неграмотните ще могат да пишат името й без известни затруднения. Просто преместваме "г" и "л". Друг по-опростен вариант е двете имена да са равнопоставени за да не се налага цялата документация да бъде пренаписана ( и без това БУЛАМАЧ АДМИНИСТРАТИВЕН МНОГО), че някоя фирма ще спечели проект за милиони лева доставка на хартия и тонер за неграмотните ни служители в БГ администрацията за да принтират реферата на щерката свален от МАЛОУМЕН .com или ПЛАТИ И И ПРЕПИШИ.оrg. То кфо да принтират като може и темичката да издадат (водени от болните си амбиции за невменяемите им дечица) тайничко за да може чичко полицай да вдигне рейтинг...току виж поне някой държавен измикяр бъде осъден.
Важното е чалга да има ! В нея е спасението. Объркано поведение, грешни идеали, чужди мечти, разврат, "марков" алкохол , светлини за замъгление на мисълта и погледа, курви в черни рокли ( има песен дори за самия аксесоар "черна рокля").
 ДО КОГА ЩЕ СПИШ БЪЛГАРИНО ! ЗА ТЕЗИ МАЙМУНИ ЛИ ЗАГИНАХА Ботев, Вазов и Левски. За да могат ТЕЗИ МАЙМУНИ да ти се подиграват с решенията си и постоянно да обедняваш докато не се откажеш да живееш. ТОВА ЛИ ЧАКАШ ? Промяна няма да има докато не покажеш, че мислиш...докато не покажеш, че няма да търпиш пълните улици с коли на стойности ЦЕЛИЯ ТИ МИЗЕРЕН ЖИВОТ . Тайно се надяваш знам...мислиш си може и да имаш късмет...да така е може и да имаш, но ще бъдеш САМ ! Сам в собствен свят заобиколен от мизерия и неправда. Лично на мен събития като Lidl не са ми забавни и не смятам,че хората са глупави...а знам,че те са освирепели от беднотията си ! Но да...до тук...освирепели заблудени и демотивирани съществуващи индивиди които просто чакат животът им да свърши.
ЧАКАЙ !



Тагове:   българия,   маймуни,   чалга,


Гласувай:
3



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bug
Категория: Лични дневници
Прочетен: 37028
Постинги: 16
Коментари: 10
Гласове: 26
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930